Kies uw merk

Transparante informatie omzetten naar een goed advies op maat

Mobieltabletreparatie.nl is een samenwerking van maar liefst drie PhoneHouse vestigingen in de gemeenten Liemers en Oude IJsselstreek:

– PhoneHouse Gendringen
– PhoneHouse Duiven
– PhoneHouse Zevenaar

Met gebundelde krachten geven Mark Heuthorst en Hajon Westerveld (sinds 2016 eigenaren PhoneHouse vestiging in Gendringen) en Jeroen Heebing (eigenaar vestigingen PhoneHouse in Duiven en Zevenaar sinds 2010) transparant advies bij de aanschaf van telefoons, tablets en telefoon- en glasvezelabonnementen en zetten dit om naar een goed advies op maat voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Tevens bieden alle drie de vestigingen reparatie aan. Iets dat voor 2016 überhaupt nog niet mogelijk was bij geen enkele PhoneHouse in Nederland.

Samen sterk

Deze lokale samenwerking verkort de levertijd van producten, immers: is er bij het ene filiaal een mobiele telefoon niet op voorraad dan regelen we het binnen één werkdag via een ander filiaal.

Door samen op te trekken kan er bovendien sneller en vakkundiger worden ingespeeld op reparaties van onder andere mobiele telefoons en tablets; is het drukker in een bepaalde vestiging dan wordt dat door de technische specialisten van een andere vestiging opgevangen.

“De prijzen en het brede assortiment van een landelijke telefoonwinkel en de service en klantvriendelijkheid van een lokale ondernemer.”